Операция Бяло продължава в цялата страна. До момента са иззети над

...
Операция Бяло продължава в цялата страна. До момента са иззети над
Коментари Харесай

Акция “Бяло“: Над 400 души са привлечени като обвиняеми

Операция „ Бяло ” продължава в цялата страна. До момента са конфискувани над 10 000 дози дрога. Това разгласи на брифинг представителят на основния прокурор Сийка Милева. 
Прочетете още
„ Това са евентуално и над 10 000 дрогирани водачи, които са евентуални убийци на пътя. От един автомобил бяха открити и конфискувани над 100 дози ”, посочи Милева.

До сегашния миг като обвинени са привлечени над 400 лица. Образувани са 254 нови досъдебни производства за държане и разпространяване на опиати. Претърсени са над 300 адреса в цялата страна. Разкрити са повече от 10 нарколаборатории. Открити и конфискувани са над 2700 стръка марихуана. 

Проверени са над 1500 учебни заведения и над 1600 заведения. „ Станахме очевидци на това задържането на възпитаник, който продаваше дрога на своите съученици за по 50 лева на хапче ”, сподели още Сийка Милева.

В Добрич в един домовете на арестуваните са открити и конфискувани 30 000 евро.

Говорителят на основния прокурор разяснява, че сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата в никакъв случай не е имало напрежение. „ Общите ни старания са безапелационни и наркомафията не би трябвало да бъде спокойна ”, акцентира тя.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР